Prisstigninger på autohjælp

0
Prisstigninger på autohjælp

Efter et rekordantal assistancer i den hårde vinter har både Falck og Dansk Autohjælp hævet prisen på deres autohjælpsabonnementer. Disse prisstigninger på autohjælp, sker formentlig på grund af ekstra mange kørsler, både til starthjælp og fritrækninger.

Prisstigninger på autohjælp – Falck stadig billigst

Annonce fra falck i 2011Selvom FDM Vejhjælp endnu ikke har varslet prisstigning, og du derved kan tegne et abonnement på vejhjælp hos FDM for 699,- er det stadig Falck der har den billigste autohjælp, når man ser på den årlige pris. Få Falck autohjælp her

Hos FDM er det nemlig kun første år man får rabat. Deres pris er sammensat af et medlemskab af FDM, og en særskilt pris på autohjælp, og målt fra år 2 er FDM klart den dyreste af de 3 udbydere.

Falck koster pt. 703 kr årligt for deres bil basis abonnement, mens Dansk Autohjælp skal have 729 for deres billigste abonnement. Du kan altid sammenligne de seneste priser på autohjælp.

Selvom priserne er steget, kan du komme ud for at få brug for autohjælp. Det kan være når som helst, hver gang du sætter dig ind i bilen og kører af sted. Der er altid en risiko tilstede for at bilen får problemer, det kan være lige fra et fladt dæk, til at løbe tør for brændstof eller komme til at sidde fast i sne eller sand.

Falck og Dansk Autohjælp,tager ca. 1200 kr. for den første time og derefter 500 kr. pr. påbegyndt kvarter. Det skal siges, at betalingen allerede starter fra når Falck bilen forlader stationen, til at Falck bilen igen holder på stationen. Så dette kan blive rigtig dyrt hvis du sidder fast langt ude på landet.

Så den lidt højre pris du nu skal betale, er intet i for hold til hvad det koster uden et autohjælp abonnement. Vi holder øje med om der kommer yderlige prisstigninger på autohjælp, og opdatere løbende vores blog om dette. Vi forventer dog den stigende konkurrence på området, får priserne til at falde igen.

No votes yet.
Please wait...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here