FDM Vejhjælp

FDM VejhjælpFDM Vejhjælp er et tilbud til FDM’s medlemmer. Når man er medlem af FDM, kan man få deres autohjælp til 455 kr årligt. Hertil skal så lægges udgiften til medlemskab af FDM, som pt. er på 620 kr årligt. Når man er medlem af FDM, Forenede Danske Motorejere, får man samtidig mulighed for en mængde specielle tilbud, rabatter og meget andet godt, så medlemskabet kan sagtens betale sig.

FDM’s vejhjælp køres af Dansk Autohjælp, så du er sikker på at få det samme høje serviceniveau som hvis du var kunde direkte hos Dansk Autohjælp. Du er selvfølgelig også sikret samme gode dækning både i Danmark og i resten af Europa. Går ferieturen sydpå i egen bil, kan du trygt overlade vejhjælpen til FDM Vejhjælp.

 

FDM Vejhjælp – Bestil her

 

Fordele ved FDM Vejhjælp

  • Pris 455,- årligt ved medlemskab af FDM
  • Køres af Dansk Autohjælp
  • Tilbud og rabatter via FDM

 

FDM medlemskab med og uden vejhjælp

Du kan vælge mellem 3 gode tilbud fra FDM. Du kan vælge et gratis medlemskabet FDM i 3 måneder for 0 kr., kan opsiges i hele prøveperioden – helt uforpligtende. Forudsætter samtidig tilmelding til Betalingsservice. Du kan også vælge deres FDM Vejhjælp hvor medlemskabet er inkl. autohjælp til 699 kr. er prisen første år, herefter er prisen på autohjælp 455 kr. og 620 kr. for dit medlemskab. FDM gør alt for at være fremme indenfor en time i Danmark og er de det, betaler du 100 kr. i selvrisiko. Abonnementet dækker en privat personbil op til 2500 kg (alm. bil). Du er dækket, uanset om du er punkteret, løbet tør for brændstof eller hvis bilen ikke vil starte. Desuden vælger du selv, hvor bilen skal transporteres hen i Danmark, når uheldet er ude, men i de fleste tilfælde kan vi lave bilen på stedet. I resten af Europa bringer vi bilen til nærmeste værksted.

Du kan også vælge et FDM medlemskab inkl. bilsyn som er et medlemskab af FDM i et år samt et tilgodebevis på et bilsyn. Tilgodebeviset er gyldigt i 3 år fra købsdato og gælder til periodisk bilsyn på et af FDMs testcentre. Tilgodebeviset kan ikke ombyttes til kontanter. Læs mere om de 3 tilbud.

VN:F [1.9.7_1111]
Bedømmelser
Rating: 3.3/5 (16 votes cast)
FDM Vejhjælp, 3.3 out of 5 based on 16 ratings
Rating: 1.6/5. From 17 votes.
Please wait...