Bestil autohjælp med et tryk

0
Bestil autohjælp

Bestil AutohjælpBestil Autohjælp med et tryk på en knap. Er uheldet ude, kan det være sin sag at finde telefonnummeret til Falck, få ringet, og givet en korrekt adresse. Alt det har Falck Autohjælp nu fundet løsningen på, idet de med en ny app til iPhone giver kunderne mulighed for at bestille autohjælp blot med et tryk på en knap. Samtidig giver app’en mulighed for, at man kan se hvor falckbilen præcist er, så man ved hvornår hjælpen er fremme.

Den nye app kommer i første omgang kun til iPhone, men senere ventes det at også androibrugere kan få glæde af den nye autohjælpsapplikation fra Falck.

Bestil autohjælp

Selve bestillingen at autohjælp kan foretages med et simpelt tryk på en stor rød knap i app’en. Derefter sendes kaldet til Falck sammen med oplysninger om position og identitet på den der bestiller. For en sikkerheds skyld vil man dog blive ringet op af Falck, for at man kan bekræfte at man har behov for autohjælp.

Falck har udtalt at applikationen er tilgængelig for alle, og ikke kun for Falck’s egne kunder, men et abonnement på autohjælp er nok stadig en god ting, idet de formentlig ikke har sat prisen ned til ikke-abonnenter.

Den nye autohjælpsapplikation skulle være tigængelig i appstore fra den 27.juni.

No votes yet.
Please wait...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here