Autohjælp uden abonnement

Er uheldet ude, og du har brug for autohjælp, men ikke noget abonnement? Man kan altid kontakte et autohjælpsfirma og få starthjælp eller bugsering af sin bil, men du skal være klar over at prisen kan være dyr i forhold til det et abonnement på autohjælp koster. Omvendt, har man ikke autohjælp, og skal bruge det en gang hvert 5 år kan der være logik i at betale for autohjælp uden abonnement – Men det må være op til dig selv at vurdere.

Hvad koster autohjælp uden abonnement.

Når du skal bruge autohjælp uden abonnement er der reelt 2 udbydere, nemlig Falck og Dansk Autohjælp. Derudover findes der naturligvis lokale uafhængige udbydere af autohjælp, som man med fordel kan få et tilbud fra, hvis man har tid til at undersøge tingene.

Falck: fra 2261,50 kr for første time, derefter 500 kr pr. påbegyndt kvarter. Bemærk at prisen er fra Falck forlader stationen til bilen igen holder på Falckstationen.

Dansk Autohjælp: 660 kr på time. Afregning pr. påbegyndte halve time. Mindste afregning 1 time.

Forskellige steder på nettet kan man læse at man blot kan kontakte et af ovenstående autohjælpsfirmaer, og tegne et abonnement, som så dækker. Ved rundringning til Falck og Dansk Autohjælp kunne det ikke bekræftes. Den officielle politik er at et abonnement kun dækker efter tegnelse, altså kan man ikke få assistance hvis man er gået i stykker inden abonnementet tegnes.

Lokale autohjælp: Ved en rundringning til udvalgte lokale autohjælp blev oplyst priser fra 420 til 750 kr/time, så hvis du leder efter autohjælp uden abonnement kan det godt betale sig at ringe rundt.

VN:F [1.9.7_1111]
Bedømmelser
Rating: 3.2/5 (17 votes cast)
Autohjælp uden abonnement, 3.2 out of 5 based on 17 ratings
Rating: 1.8/5. From 17 votes.
Please wait...