Autohjælp på ferien

0
Autohjælp på ferien

Hvis du og familien skal på ferie i Europa, skal du tjekke dit abonnement på autohjælp inden du tager af sted. For det kan det blive dyrt uden autohjælp på ferien, hvis bilen bryder sammen på turen og du skal leje en bil.

De snoede bjergveje i Frankrig, Spanien og Italien eller en lige landevej i Norge eller Sverige har flot natur og smukt udsigt, men ofte også meget øde. Desværre kan der være langt til nærmeste værksted, og sproget giver måske også problemer. Derfor bør du overveje et abonnement på autohjælp, inden du og familien kører på ferie i Europa.

Det vil være uheldigt hvis ferien bliver ødelagt fordi bilen går i stykker langt fra Danmark. Derfor anbefaler vi at du tjekker hvad du får med i prisen hos de danske udbydere af billig autohjælp i Europa. Så kan du trygt kan tage af sted til Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien eller Belgien og nyde ferien.Det er dog en god idé først at tjekke, om du allerede er dækket gennem dit forsikringsselskab, da nogle selskaber tilbyder vejhjælp sammen med din bil forsikring.

Autohjælp på ferien

Hvis uheldet er ude, kommer autohjælp og hjælper dig videre på din ferie i Europa. Alt efter hvilken abonnement og hvilken udbyder, du vælger, kan du få transporteret din bil til nærmeste værksted og evt. få stillet en låne bil til rådighed, mens din egen bliver repareret.

God tur og ferie

No votes yet.
Please wait...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here