Dansk Autohjælp

Dansk Autohjælp er et uafhængigt selskab, som tilbyder vejhjælp i hele Danmark. Dansk Autohjælp blev stiftet i 1979, og består af en lang række selvstændige stationer, som er hovedaktionærer i Dansk Autohjælp A/S. Virksomheden opererer med mere end 500 specialbyggede redningskøretøjer fra 46 stationer, fordelt over hele landet.

Bestil Dansk Autohjælp her

Ydelser fra Dansk Autohjælp

DAH tilbyder vejservice til private og erhverv, og deres services dækker personbiler, motorcykler, campingvogne og trailere, varevogne og lastbiler.

Vejhjælp til personbiler: årlig pris 597 kr årligt – med dækning i hele Danmark. Gælder for køretøjer op til 2500 kg.

I menuen ovenover finder du et link til lokale afdelinger. Bemærk dog at alle spørgsmål om dit abonnement og dækning bør gå gennem kundeservice, som du kan kontakte på telefon 7879 5864.

 

Når uheldet er ude

Er du kørt i stykker, eller har brug for assistance? Så skal du kontakte vagtcentralen på telefon 70 10 80 90. Når du har et abonnement på autohjælp hos Dansk Autohjælp får du mulighed for at leje en billig erstatningsbil når din egen er på værksted.

 

Hvorfor anbefaler vi Dansk Autohjælp

Der er flere grunde til at vi anbefaler Dansk Autohjælp som det foretrukne vejhjælpselskab. Dels er prisen rimelig, også efter det første år. Der er god dækning af stationer, og som de eneste er der tidsgaranti, så hjælpen er fremme indenfor en time. Skal du til udlandet er det også et godt valg, idet dækning du har mulighed for et tegne Europa med forholds billigt, modsat Falck, hvor dækning i udlandet koster en del ekstra. Har du kasko på bilen er du dog altid dækket af det røde forsikringskort.

Dansk AutohjælpDansk Autohjælp skiftede i 2012 navn til SOS Dansk Autohjælp, eftersom de blev købt af SOS International. Her ser du Dansk Autohjælps gamle logo.[divider type=”clear”] 

VN:F [1.9.7_1111]
Bedømmelser
Rating: 3.5/5 (51 votes cast)
Dansk Autohjælp, 3.5 out of 5 based on 51 ratings
Rating: 1.8/5. From 50 votes.
Please wait...