Autohjælp priser – hvad koster autohjælp

0

Er du i tvivl om hvor du finder den bedste autohjælp og hvad koster autohjælp enligt? Så se priserne på autohjælp her:

Falck autohjælp Dansk Autohjælp FDM vejhjælp
Årlig pris 588,- 659,- *699,-
Selvrisiko 0,- 0,- 100,-
Dækning **Danmark Danmark Europa
Bugsering JA JA JA
Erstatningsbil JA JA JA
Vejhjælp DK+EU Danmark DK+EU
Fordele?

hvad koster autohjælp hos falck

hvad koster autohjælp fos dah hvad koster autohjælp hos FDM

*Inkl. medlemskab af FDM. **Inkl. Europa koster abonnement 734/år

Tre landsdækkende muligheder

Der findes tre landsdækkende autohjælps-ordninger i landet, som alle kan være medlem af. Det er Falck Autohjælp, Dansk Autohjælp og FDM’s Autohjælp. FDM’s Autohjælp bliver også kørt af Dansk Autohjælp, men prisen her er anderledes, idet abonnementet også forudsætter medlemskab af foreningen.

Falck Autohjælp: Prisen hos Falck er ekskl. dækning i Europa. Men bemærk at hvis du har kaskoforsikring, er du dækket ind via det røde kort i udlandet. Du behøver altså ikke tegne autohjælp i udlandet hvis du har kaskoforsikring!

Dansk Autohjælp: Prisen for Dansk Autohjælp er uden dækning i Europa. Skal du have dækning uden for Danmark kan du tegne et udvidet abonnement hos DAH..

FDM Vejhjælp: Prisen på 699,- inkluderer det første års medlemskab af FDM. Derigennem får du en lang række fordele, som rabatter, tilbud og lignende.

Udover de 3 ovennævnte leverandører af autohjælp findes der også et meget stort antal lokale leverandører af autohjælp. Det er desværre for omfattende at medtage priser på alt autohjælp. Se også pris på autohjælp uden abonnement.

 

Hvad koster autohjælp?

Hvis uheldet er ude på vejen, er det rart at kunne få vejhjælp hurtigt og effektivt. Du kan tegne et abonnement hos de selskaber, der leverer vejhjælp, eller du kan få autohjælp via din forsikring, din bilforhandler eller via et medlemskab af fx FDM.

Er din bil kaskoforsikret, er du automatisk sikret autohjælp EU. En kaskoforsikring kan derfor suppleres med et abonnement på autohjælp, der ikke har dækning i udlandet.

Har du ikke en kaskoforsikring på din bil, og kører du f.eks. meget uden for landets Danmark, er det yderst fornuftigt, at betale for et abonnement, hvor dækningen også gælder i udlandet.

 

No votes yet.
Please wait...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here